Başkan Altuğ mesajında, Türk milletin birliğine değinerek, “15 Temmuz gecesi bu ülkede, insanların hürriyetine kast etmenin hiç kolay olmadığını bir kez daha gösterdi. 15 Temmuz’da Türk milleti bu ülkenin geleceğine kast edenlere karşı nasıl bir birlik beraberlik sergileyeceğini de göstermiş oldu.Milletin iradesini ve bağımsızlığını hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin asil duruşu sayesinde hedefine ulaşamadı ve asla da ulaşamayacaktır.
Dünyaya demokrasi dersi veren, bayrağına, devletine, kutsal değerlerine sahip çıkan bir milletin ferdi olduğumuzdan dolayı gurur duyuyoruz.Türk Milleti, demokrasi ve hukuk devletine olan bağlılığın sözde kalmadığını bir kez daha ispatlamıştır.
İş dünyası olarak bizler de, ülkemiz ve milletimiz için büyük bir azimle ve heyecanla çalışıyor, hedeflerimizi gerçekleştirmek adına mücadele ediyor, üretiyoruz,
Milletin birliği ve iradesi ile amacına ulaşamayan bu acımasız saldırının yıldönümündebu duygu ve düşüncelerle, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize sağlıklı günler diliyor, yüce Türk milletinin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum.”