Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye iade-i ziyarette bulundu. Yıldız’a ziyarette, Başkan Yardımcısı Av. Osman Ayar ile CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert eşlik etti.

Ziyarette Yüce’ye görevinde başarılar dileyen Baro Başkanı Yıldız, “Yeni baro hizmet binamızın yerinin nerede olacağına karar vermek için en son Milli Emlak Müdürlüğünü ziyaret etmiştik. Müdürlüğümüzü ziyaretimizin ardından müdürlük bize, uygun arazileri ve bu arazilerin hangi kuruma ait olduğunun listesini gönderdi. Biz de bu liste doğrultusunda hem Büyükşehir Belediyemize ait merkezdeki arazilerin durumunu görüşmek hem de iade-i ziyarette bulunmak için Başkanımız ile bir araya geldik. Ayrıca Baro- Belediye İş Birliği ile Adli Yardım Projemizi konuştuk. Kendisine güzel ev sahipliği ve desteği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Ekrem Yüce, bina yeri ile ilgili uygun yerlerin tespit edilip ve gerekli değerlendirmelerin yapılıp bilgi paylaşılacağını ifade etti. Yüce, kurumlar arası iletişimde en önemli hususun Sakarya ortak paydası olduğunu söyleyerek birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Başkan Yüce, “Hepimizin en önemli önceliği Sakarya ve Sakaryalılar olmalı.  Şehrimiz ve hemşerilerimiz için birlik ve beraberlik içerisinde sürekli iletişim halinde olmalıyız” diyerek Baro Başkanı Yıldız’a görevinde kolaylıklar diledi.