Adapazarı Belediyesi önündeki Kan Bağış Aracında gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki ve bakkal esnafları katıldı. Gün boyu süren kan bağışı kampanyasına esnaflar ilgi gösterdi.

"Birlikte hareket etmeye devam edeceğiz"
Bakkal esnaflarına örnek davranışı nedeniyle teşekkür eden Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki,
“Pandemi sürecinde azalan kan stoğumuza katkı sunmak için duyarlılık gösteren bakkal esnaflarımıza, Oda Başkanımız Ahmet Akdardağan’a ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Kızılay olarak toplumumuzda gönüllü, düzenli ve bilinçli bir şekilde kan bağışının oluşması için sivil toplum örgütlerimizle birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

"Kızılayın yanında olacağız"

Bağışta bulunarak ihtiyacı olan kişilere umut olan esnaflara teşekkür eden Oda Başkanı Ahmet Akdardağan, “Kanın bir gün herkese lazım olacağı düşüncesiyle ve azalan kan stoklarına katkı sunmak için bu bağış kampanyasını düzenledik. Toplumsal yaşantıda her zaman örnek olan bakkal esnaflarımız, kan bağışı konusundaki duyarlılık göstermiştir. Yaptığımız kan bağışının ihtiyacı olan hastalara, ailelerine ve sevdiklerine umut olmasını diliyoruz. Bu vesileyle Kızılay’ımızın değerli Başkanı Zahit Tiryaki ve ekibine başarılar diliyoruz. Her zaman Kızılay'ın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.