Edinilen bilgilere göre Erenler ilçesi Erenler Caddesi üzerinde bulunan park alanı içerisindeki bir kafeteryada meydana gelen olayda, iddiaya göre hesap meselesi yüzünden iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakmasıyla F.K. (53) ve F.K. (51) isimli iki bıçaklanarak yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Bıçaklı yaralama sonrasında, araçla geçerken havaya ateş açtılar
Polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı esnada aynı bölgede başka bir olay meydana geldi. Otomobil ile parkın yanından geçen bir araçtan havaya rastgele ateş açıldı. O esnada bölgede bulunan 26 yaşındaki C.T. ise silahtan çıkan merminin isabet etmesiyle yaralandı.

4 şüpheli gözaltında, 2 firari aranıyor
Olaylar sonrasında harekete geçen ekiplerce bıçaklı yaralamaya ilişkin N.A., F.A., Y.A. ve B.A. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı.

Polis ekiplerince silahla ateş açarak bölgeden ayrılan ve isimleri henüz öğrenilemeyen 2 şüphelinin yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

Öte yandan, yaralıların kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ise polis ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alındı.