Mobil Çelebi projesiyle Türkiye 1’incisi olan Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Akıllı Park Sistemi projesiyle Türkiye 2’ncisi olan Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’la birlikte Başkan Işıksu’ya projelerini tanıttı.

Bilimin, aklın ve hakikatin izinde
Böylesi başarıların filizlenmeyi bekleyen bir tohum olduğunu vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Teknofest 2021’de göstermiş olduğunuz başarılarla gençliğimizin ümit aşısı oldunuz. İnanıyoruz ki Adapazarı’mızdan nice Selçuk Bayraktarlar yetişecektir ve sizler dünyaya başarılarla dolu imzalar atacaksınız. Bilimin, aklın ve hakikatin izinde uzun ve meşakkatli bir yolda sizlere başarılar diliyorum. Daima yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

“Ülkemizin yüz akı olacaksınız”
Adapazarı’nda bilim, kültür ve sanatla yetişen çok sayıda öğrenci olduğunu belirten Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, “Öğrencilerimizin Teknofest’teki başarılarıyla hep birlikte gururlandık. Adapazarı’mızda bilim, kültür ve sanatla yetişen nice başarılı öğrencimiz var. İnanıyoruz ki bu gençlerimiz lisans dönemlerinde de nitelikli girişimlerde bulunacaklar ve hayatları boyunca ülkemizin yüz akı olacaklar. Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Bizleri her zaman destekleyen Mutlu Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Öğrencilerden Işıksu’ya teşekkür
Öğrenciler projelerinin tanıtımlarını gerçekleştirdikten sonra Başkan Işıksu’ya yakın ilgi ve hediyelerinden dolayı teşekkürlerini ileterek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.