SPORDAN OYUNA, YEŞİL ALANDAN YÜRÜYÜŞE
Çalışmaların sürdüğü parkta beton imalatları tamamlanırken, ekipler peyzaj düzenlemeleri ve diğer uygulamalara devam ediyor. Projede 120 metre uzunluğunda yürüyüş yolu, sentetik futbol sahası, üç potalı basketbol sahası, çocuk oyun grubu, spor aletleri ve kent mobilyaları bulunacak.
“AİLELER VE GENÇLER İÇİN BULUŞMA NOKTASI”
Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, ilçenin her mahallesinde vatandaşların nefes alabileceği ve birlikte vakit geçirebileceği alanlar oluşturduklarını belirterek, Beşköprü’deki parkın da önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini söyledi. Çelik, “Çocuklarımızdan gençlerimize, ailelerimizden büyüklerimize kadar herkesin faydalanabileceği güzel bir alan olacak” dedi.
“KOMŞULUK VE MUHABBET GÜÇLENSİN”
Yeni yaşam alanlarının yalnızca sosyal ve sportif ihtiyaçlara değil, mahalle kültürüne de katkı sağladığını vurgulayan Başkan Çelik, “Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin birlikte güzel vakit geçirebileceği alanların sayısını artırıyoruz” ifadelerini kullandı. Çelik, çalışmaların tamamlanmasının ardından parkın Beşköprü sakinlerinin kullanımına sunulacağını belirterek, Serdivan’ın her mahallesinde komşuluk, dayanışma ve birlikteliği güçlendirecek alanlar oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.