‘Dünya Yetimler Günü’ münasebetiyle düzenlenen ve Reisoğlu Restoran’da gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, eşi Gönül Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya Şube Başkanı Sabahattin Aydın, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, şube müdürleri, STK yönetici ve temsilcileri ile çok sayıda çocuk katıldı. İftar öncesinde Hendek İmam-Hatip Lisesi 10. sınıf  öğrencisi Recep Karayel tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. İftarın ardından çocuklara yönelik olarak Hacivat-Karagöz gölge oyunu izletisi sunuldu.

Hizmetler devam edecek
Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Toçoğlu, “Bizi böyle mübarek bir ayda tekrar bir araya getiren Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizde, ülkemizde insanımıza hizmet sunan çok değerli sivil toplum kuruluşları ile birlikte bu hizmetlerimizi sürdürmeye, sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Tabi ki temennimiz dünyanın hiçbir yerinde hiçbir çocuğun annesiz babasız kalmaması. Bunun için dua ediyoruz. Bunu gerçekleştirmek için de hep beraber elbirliği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yaraları saracağız
Başkan Toçoğlu, “Böyle bir gerçekle karşı karşıya olduğumuzu unutmadan bu durumda kalmış insanımıza el uzatmaya, onlara destek olmaya, yaralarını sarmaya çalışacağız. Biz bir yetim başının okşanmasının ne anlama geldiğinin farkında olarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Temennimiz yeryüzünün her yerinde çocukların mutlu olmaları, acı çekmemeleri, sıkıntılarından kurtulmalarıdır. Bu mübarek ayda bunun için de dua ediyoruz. İnşallah çok daha güzel günlerde, böyle güzel ortamlarda tekrar bir araya gelebiliriz” dedi.