Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’nde eğitimler son buldu. Aile Danışma Birim Sorumlusu Miray Şahin, sona eren çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Yaklaşık dört ay önce Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’nde eğitimlerimize başladık. Katılımcılara iş ve aile yaşamı dengesi, evlilik öncesi ve sonrası çiftler arası iletişim, öfke yönetimi, duygu çalışmaları konularının yanı sıra drama ve ritim uygulamalarında da eğitimler sunduk. Amacımız stres ve kaygı düzeyini dengede tutmak” şeklinde konuştu.
 
Pozitif yaşam ve ritim
Psikolog Şahin, “Aile Danışma Birimi olarak ailelerin, çocukların, kadınların ve erkeklerin günümüz olumsuz yaşam şartlarından olabildiğince etkilenmeden, aile birliğinin korunduğu, sağlıklı iletişimlerin kurulduğu, saygı ve sevgi çerçevesinde daha kaliteli paylaşımların gerçekleştirilmesi adına her konuda danışmanlık hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyemizde günlük hayatın çalışanlar üzerinde yaratmış olduğu stres ve kaygıyı bir nebzede olsa azaltmaya çalıştık. Vatandaşlarımızın iş yoğunluğu dışında kaliteli zaman geçirmelerini önemsiyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni projelerle Sakaryalılara daha fazla hizmet vermeyi hedefliyoruz.”
 
Atölyede kayıtlar başlıyor
“Aile ve Çocuk Hizmetleri olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme projelerinin yanı sıra ihtiyaca yönelik kişisel gelişim ve kişisel farkındalık konularına daha fazla ve aktif projelerle yer veriyoruz. Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’nde kayıtlar 3 Mart Cuma tarihinde yeniden başlayacak. Dileyenler Aile Danışma Birimi faaliyetleri ile ilgili bilgi almak için ve 444 40 54 (3714) numaralı telefonu arayarak projeye kayıt yaptırılabilir. Ayrıca projemize gösterilen ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.”