Bulut Ailesi’nin baba ocağı Geyve ilçesinde gerçekleşen düğün törenine eğitim camiası başta olmak üzere, iş, siyaset, spor camiaları ile ailelerin akraba ve dostlarından oluşan çok sayıda davetli katıldı.

Geyve Belediye Başkanlığı tarafından kıyılan nikah merasiminin ardından, Diyanet-Sen Sakarya Şube Başkanı Ali Güzeldal ile TRT’de yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren Abdullah Altun’un okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti büyük beğeni gördü. Murat Yurttadur’un organizasyonundaki İkra Tasavvuf Musikisi Grubunun ilahi ve semazen gösterileriyle devam eden düğün töreninde, Sakarya Eğitim Camiasının sevilen isimlerinden baba Mustafa Bulut ve aile üyeleri, düğün törenlerini onurlandıran tüm davetlilerle tek tek ilgilendiler.

Geyve Gültekin Sosyal Tesisleri’nde yapılan düğün töreninde büyük mutluluk yaşayan Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Mustafa Bulut, cemiyetlerine katılan, telefonla arayan, düğün öncesi ziyaret eden tüm davetlilere, düğün esnasında kendilerine her türlü desteği sağlayan yakın akrabalarına ve tesis sahibi Hüseyin Gültekin’e çok teşekkür etti.