Adapazarı İlçesinde faaliyet gösteren bir erkek kuaförü, müşterilerine özel ustura yaptırdı. Her usturaya lazerle müşterilerinin ismini yazdıran işletme sahibi Erdinç Kuruş; “Müşterilerimizin sağlığı ve memnuniyeti için bu projeyi hayata geçirdik” dedi. 

Adapazarı İlçesi Atatürk Bulvarı Bulvar İşhanında faaliyet gösteren Altın Makas Erkek Kuaförü’nün sahibi Erdinç Kuruş; şunları söyledi: “Yaklaşık 220 adet sürekli gelen müşterilerimizin şahsına ait usturamız bulunmaktadır. Lazer teknolojisi ile usturalarımızın üstüne müşterilerimizin isimlerini yazdırdık. Kuaförümüze gelen müşterilerimizin memnuniyeti ve sağlığı için böyle bir proje düşünerek hayata geçirdik. Bu proje sayesinde yalnızca jileti değil ustura kısmını da şahsa ait yapıyoruz.”

İşletmenin sürekli müşterisi olan Nurettin Subaşı; “Öncelikle berber arkadaşımız sadece bu yaptığı yenilikle değil önceden de yaptığı yeniliklerle müşterilerini memnun ediyor. Şu an yaptığı bu güzel yenilik müşterilerinin şahsına ait isimleri yazan usturalardır. Bu yaptığı proje gerçekten güzel ve hijyenik bir proje. Yaptığı projeyle müşteri memnuniyeti kazanıyor” diye konuştu.