Köprü vazifesi görüyoruz” 
 Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün girişimleri ile ihtiyaç fazlası giysiler Giysi bankasında toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, belediye olarak yapmış oldukları bu uygulama ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade etti. İspiroğlu, “Evlerinde ihtiyaç fazlası ve az kullanılmış giysi bulunanların bağışlarıyla bu giysileri belediyemiz bünyesinde Giysi Bankasında topluyoruz. Ardından topladığımız bu giysileri de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz” dedi. 

 
İspiroğlu çağrıda bulundu
Evlerinde ihtiyaç fazlası ve az kullanılmış giysi bulunanlara bağış yapmaları çağrısında bulunan Karasu Belediye başkanı Mehmet İspiroğlu, “Vatandaşlarımızın yaptığı giysi bağışlarını, giysi bankasında topluyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız giysi bankamıza gelerek giysiler arasında ihtiyaç duydukları giysileri alacaklar. Şimdiye kadar yapılan bağışlarla belediyemiz bünyesinde topladığımız giysileri vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bundan sonrada ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
 
Giysi Bankasının açılışı nedeniyle düzenlenen törene Karasu kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Emniyet Müdürü Sefer Serdar Çakır, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Tevfik Altunel, Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı, Başkan yardımcısı Hüdaverdi Ağun, Belediye Meclis üyeleri ve STK temsilcileri katıldı. / Kadir KARAKAŞ