Açılışa Karasu Belediyesi başkan yardımcıları Yakup Gençbay, Murat Çelik, Hüseyin Kaşkaş, Belediye Meclis Üyeleri, HAYTAP Genel Başkanı Nesrin Çıtırık, Düzce, Zonguldak, Sakarya il temsilcileri katıldı. Vatandaşların da katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Karasu Belediyesi başkan yardımcısı Yakup Gençbay, barınakta sokak hayvanlarının rehabilitasyonu için çalışmalar yürütüldüğünü belirterek, “Karasu’nun önemli bir eksiği bu tesislerle kapanmış oldu. Bu hayvan barınağını, hayvan severlere kazandırdığı için belediye başkanımız Mehmet İspiroğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

karasu_hayvan_barinagi2.jpg

Karasu sokaklarında başıboş sokak köpeği kalmayacağını dile getiren Gençbay, “Hepsini toplayıp, aşılarını yapıp, sağlık durumlarına göre yeni barınağımızdaki doğal ve korumalı ortamlarda bakımını yapacağız” diye konuştu.
Açılış törenine çevre il ve ilçelerden gelen hayvan severlerin yanlarında köpekler için battaniye ve yiyecek getirmeleri dikkat çekti. Tören sonunda Karasu Belediyesi başkanı yardımcısı Yakup Gençbay, katkılarından dolayı HAYTAP Genel Başkanı Nesrin Çıtırık ve bölge temsilcilerine plaket verdi./ Mehmet KARAKAŞ

karasu_hayvan_barinagi3.jpg