Şehidin Serdivan Arabacıalanı Mahallesi’ndeki baba ocağında kurulan sofralarda; misafirler birlikte iftar yaparken aynı zamanda Kadir Gecesi münasebetiyle tüm şehit ve gazilerin yanı sıra sınır ötesinde operasyonlara devam eden kahraman Mehmetçiklerimiz için de dualar edildi.

İftar programına Uncuoğlu ve Alemdar’ın yanı sıra Serdivan İlçe Kaymakamı Muhsin Çatmadım, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Arabacıalanı Muhtarı Adem Bayraktar ve mahalle sakinleri katıldı.

Erzurum’da geçtiğimiz yıl PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Yakup Yılmaz’ın ailesine bir kez daha sabırlar dilediğini ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Yakup kardeşimiz derecelerin en büyüğüne kavuştu. Rabbim onun ve tüm şehitlerimizin makamlarını âli eylesin. Gazilerimize hayırlı, uzun ömürler versin. Bin aydan daha hayırlı sayılan Kadir Gecesi’nde, bizleri bir araya getiren şehidimizin ailesine de hassaten teşekkür ediyorum. Rabbim onlardan razı olsun. Onlar bize şehidimizin emanetleridir. Her zaman birlikte olmaya, yan yana durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.