Sakarya Anadolu Lisesi mezunu olan ve üniversite sınavında gösterdiği başarı sonrası yaşadığı talihsiz kaza sebebiyle, şu an yatağa bağımlı hale gelen Sevde Melike Dural’ın, kök hücre nakli olabilmesi için tedavisi devam ediyor.

“Sevde için kenetlendik”

Anne Hayal Dural ve baba Hakan Dural’a geçmiş olsun dileklerini ileten Çelik, Alemdar ve Erken; tedavi süreciyle ilgili de Sevde’nin doktorlarından bilgi aldı.

Sevde’nin iyileşmesi için, sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da Sakarya’nın kenetlendiğini ifade eden Başkan Alemdar, “İçinde bulunduğumuz bu mübarek günlerde, tüm dualarımız Sevde kızımızın iyileşmesi için. Rabbimin izniyle, sağlıklı günlerine geri dönerek ana-babasının, sevenlerinin, bizlerin yüzlerini güldürecek. Tüm Sakarya kenetlendi ve kızımızın tedavisi için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Başından beri yaşanan sürecin takipçisiyiz ve olmaya da devam edeceğiz. Biz inanıyoruz ki Sevde’miz eski günlerine kavuşacak. Onu çok seven ailesiyle, arkadaşlarıyla; bizlerle yine bir arada olacak” dedi.