Kargalıyeniköy, Çobanyatak, Hicriye, Muradiye, Hallaç, Aşağı Çalıca ve Sivritepe mahallelerinde, toplam 20 km stabilizeyol çalışması yapan Hendek Belediyesi, mahallelerde yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşlarında takdirini kazanıyor.

Mahallelerde yapılan çalışmaları yürüten Hendek Belediyesi Koordinatörü ve Meclis Üyesi Mahmut Nedim Alkan, muhtarlar ile koordineli çalıştıklarını belirterek “Muhtarlarımız mahallelerinde tespitler yaparak bizlere bilgi veriyorlar. Biz de mahalleye giderek yerinde inceleme yapıp, Belediye Başkanımız Ali İnci ile değerlendirme yaptıktan sonra gerekli çalışmayı başlatıyoruz. Diğer mahallelerimizde de bakım çalışmalarımızı planımıza aldık” dedi.

Eşit hizmet

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, mahalle sakinlerinden kendilerine talepler geldiğini belirterek “Hendek’imizde 16 mahalle varken, 2014 yerel seçimleri sonrası ilçemiz köyleri de bize bağlandı ve 91 mahalleye hizmet vermeye başladık. Her mahalleye eşit hizmet götürme gayreti ile gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kış ayı olması nedeniyle yaşanabilecek sel ve toprak kaymalarını önlemek adına mahalle yollarımızda bakım, onarım ve stabilize çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemize ait şantiyemizde kendi imkanlarımız ile taş kırma eleme fabrikasında üretilen malzemelerle mahallelerimizin yollarını yapıyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Onların memnuniyeti bizlerin memnuniyetidir” şeklinde konuştu.