Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsünde tedavi gören öğrencileri hasta odalarında ziyaret eden Coş ve Töre, geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
 
Çeşitli dönemlerde geçirdikleri rahatsızlık ve küçük kazalar nedeniyle belirli sürelerde okula gidemeyen öğrencilerin ders eksikliklerini tamamlamaları için geçtiğimiz yıllarda hastanede eğitim sınıfı açılmıştı. Ziyaretlerinde hastane sınıfını da gezen Aylin Özer Coş ve Pervin Töre, yarım kalan eğitimlerine görevli öğretmenlerin öncülüğünde hastane ortamında devam eden öğrencilerle yakından ilgilendiler.
 
SEAH’taki ziyarete hastanenin Otelcilik Hizmetleri Müdürü Barış Oğuz ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi de katılarak hasta çocukların eğitimleri hakkında bilgi verdiler.

 
Hastane ziyaretinin ardından ‘evde eğitim’ imkanından yararlanan hasta öğrencileri evinde ziyaret eden Avukat Aylin Özer Coş ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, çocuklara eğitimlerine ara vermemeleri konusunda tavsiyelerde bulundular. Hastalıkları sebebiyle okula gidemeyen öğrencilerin aileleri, çocuklarının eğitimlerinin aksamaması noktasında milli eğitimin hastane ve ev ortamında sürdürdüğü eğitim projelerinden büyük memnunluk duyduklarını belirttiler.