15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında yaralanıp daha sonra şehit olan özel harekat başkomiseri Bülent Yurtseven’in adı İlimizin tek proje imam hatip ortaokuluna bu eğitim öğretim yılı başında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilmişti.
 
Ailenin bütün fertlerinin hazır bulunduğu şehidimizin evinde son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Cihan, Şehit Bülent Yurtseven’in eşi Hilal Yurtseven’e okulun logosunun yer aldığı bir tabak hediye etti. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Çelik’te, Şehit Bülent Yurtseven’in babasına bir Kur’an-ı Kerim hediye ederken, “Herkese nasip olmayan şehitlik mertebesi oğlunuza, yine herkese nasip olmayan şehit anne babası olmak size nasip oldu, ne mutlu size” diyerek, şehidimize ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileğinde bulundu.


 
Şehidin evindeki ziyaretin ardından Okul heyeti aileyle birlikte Polis Şehitliğine geçerek özel harekat başkomiseri Şehit Bülent Yurtseven’in kabrinin ziyaret bölümünü de öğrencilerin okumuş oldukları  Kur’n-ı Kerim ve hatim duasıyla tamamladı.
 
Yapılan bu ziyaretten hem heyet olarak kendilerinin, hem de şehidin ailesinin ziyadesiyle memnun kaldığını ifade eden okul müdürü Recep Almaz; “Bu ziyaretten bir amacımız 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında canını seve seve vatanı için veren ve okulumuza adı verilen özel harekat başkomiseri Bülent Yurtseven’in ailesini ziyaret ederek onurlandırmak, diğer bir amacımız ise öğrencilerimizin şehidimiz için okudukları hatimlerin dualarını bizzat kabri başında yaparak onu yad etmekti. Bu programımızda bizleri destekleyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin Töre’ye, Kaymakamımız Sayın Salih Karabulut’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Koray Oktay Öztan’e çok teşekkür ederiz” dedi.