17 Ağustos İlkokulu Müdürü Cumhur Karasu’nun bankacı oğlu Furkan Karasu ile Fatma-İsa Güngör çiftinin kızları Yasemin Güngör düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Nikah töreni, ilk dans ve pasta kesilmesinin ardından, Furkan ve Yasemin Karasu çifti, düğün törenine katılan tüm misafirleri tek tek gezerek “hoş geldiniz” dediler. Karasu ve Güngör Ailelerinin mutluluğuna ortak olan davetliler ise genç çifti tebrik ederek, bu evliliğin her iki aileye de hayırlar getirmesi dileğinde bulundular.

Eğitim camiasından kalabalık davetli topluluğunun katıldığı düğün törenine; milli eğitim yöneticileri, okul müdürleri, belediye başkanları, eğitim sendikalarının yöneticileri ile Karasu ve Güngör Ailelerinin yakınları katıldı. İlimizin başarılı okul müdürlerinden Cumhur Karasu ile emekli öğretmen olan eşi Ayla Karasu, ilk kez kayınpeder ve kayınvalide olmanın heyecanı içinde misafirlerini en güzel şekilde ağırladılar. Cumhur-Ayla Karasu, oğulları Furkan ve gelinleri Yasemin’in, mutluluğa giden yolun temelini attıkları düğün törenine katılan tüm dostlarına katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.