İftar yemeğinde konuşan Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı; “Bu önemli günde engelli vatandaşlarımızla iftar yemeğinde bir araya geldik. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu asla unutmamalıyız. Yıl içerisinde engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle sık sık bir araya geliyor, sıkıntılarını dinliyoruz. Sadece bugün değil 365 gün yanlarında destekçileriyiz. Yapılan bütün projelerde, tüm kesime hitap eden ‘Engelsiz Bir Karasu’ olması için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.   

Karasu Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Yüksel Aygüneş, ilçedeki engelli vatandaşların ve ailelerin sorunları hakkında Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı’ya bilgi verdi. 

 “Karasu’da hayat hep birlikte güzel”

Günümüzde, engelli vatandaşları toplumsal hayatın bir bütünü olarak görmeliyiz sözleri ile Haftanın anlamına ilişkin mesaj yayımlayan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise; “Hükümetimizin, engelli bireylerimize yönelik yaptığı çalışmaları hep birlikte görüyoruz. Sanattan siyasete, spordan bilime kadar birçok alanda engelli vatandaşlarımızı hayatın içerisinde görmek bizleri sevindiriyor. Engelli kardeşlerimizin sorunlarına çözüm üretmeyi en temel görevlerinden olarak gören hükümetimiz, her geçen gün bu alan üzerinde yeni bir proje üretmekte. Engelli kardeşlerimizin ilçemizde yaşayacağı bir derdi bizim sorunumuzdur. Biz bu düsturla çalışıyoruz. Bu yapılaşmadan yola çıkarak, engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bildirir, engelsiz bir Karasu için çalışmalarımızın artarak devam edeceğini belirtiriz” dedi.