Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Erenler İlçesinde yaşayan down sendromlu Zeynep Tezgel’in hayalini kurduğu kına gecesi organizasyonunu gerçekleştirerek kendisi ile karşılıklı oyun havası oynadı. Zeynep Tezgel’in ailesi ve yakınlarının katılımı ile Erenler Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen programda Tezgel gönlünce eğlenerek unutamayacağı anlar yaşadı.

Teşekkür

Düzenlenen programdan dolayı Başkan Fevzi Kılıç’a ve katılan tüm konuklara teşekkür ettiğini ifade eden Tezgel ailesi ise şu ifadeleri kullandı, “Zeynep gittiğimiz kına ve düğün cemiyetlerinde bu anları kendisi de yaşamak istiyordu, uzun zamandır hayalini kuruyordu. Desteklerinden dolayı Erenler Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç’a ve Zeynep’i yalnız bırakmayan tüm sevenlerimize yakınlarımıza teşekkür ediyoruz.”

“Bizim mutluluğumuz”

Etkinlikten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Fevzi Kılıç, “Güzel yürekli kardeşimiz Zeynep'i tebrik ediyorum, Rabbim ailesi ile birlikte kendisine sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip eylesin. Down Sendromu bir hastalık, rahatsızlık değildir. Biz Zeynep kardeşimizi seviyoruz, onun mutluluğu bizim mutluluğuzdur” dedi.