Adapazarı Belediyesi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni'ne Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emre Kurt, belediye meclis üyesi mahalle muhtarları ve çok sayıda aile katıldı.

Sosyal sorumluluk
Sünnetin açılış konuşmasını yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, geleneksel hale gelen sünnet şöleninin bu yıl 15’ncisinin düzenlendiğini belirterek, "2004 yılından bu güne geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenlerimizde şimdiye kadar 2197 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. İnşallah bu şölenlerimizi her yıl sayımızı daha da arttırarak devam ettirmek düşüncesindeyiz. Adapazarı Belediyesi olarak, sosyal sorumluluğun gereği gördüğümüz bu organizasyona katkıda bulunan ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, sünnet olan çocuklarımızın ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Lunapark
Yemek ikramı ile başlayan şölende protokol üyeleri ile sünnet çocukları günün anısına toplu fotoğraf çekildi. Şölende çocuklara allı güllü, dondurma, pamuk şeker ikramı yapıldıktan sonra hediyeleri verildi. Program sonunda çocuklar ve aileleri lunaparka geçerek kendilerine hediye edilen oyun jetonlarıyla gönüllerince eğlendi.