Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından yatırımı yapılan BW Premier, 131 odalı uluslararası zincir otel markası olan şehirdeki tek 5 yıldızlı otel olacak. Kongre, toplantı, tüm özel davet ve organizasyonlarınıza cevap verecek toplamda 1500 kişi kapasiteli açık-kapalı alanları, kusursuz hizmet anlayışıyla hazırlandı. Farklı büyüklük ve konfor özellikleriyle 8 toplantı salonu, geniş balo salonu, fuaye alanları ile unutulmaz anılar biriktirmek için tercihiniz BW Premier olacak.


Spa-Sağlık-Fitness 5 Yıldız Konforunda
İş hayatınızı kolaylaştıracak 5 yıldızlı BW Premier’de masaj, terapi ve güzellik salonlarıyla uzman terapistler eşliğinde ruhunuza yenilik katılırken tam donanımlı fitness salonu ile formda ve zinde kalmanız amaçlandı.



David People King Boss Keşfi
Büyüleyici atmosferi iliklere kadar hissedilecek David People markası King Boss konsepti deneyimi Sakarya’da ilk kez ve sadece BW Premier’de yaşanacak. Misafirlerin kendilerini şımartacağı alanlardan biri olan David People’da Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetleri de sergilenecek.


 
BW Premier Genel Müdürü Mehmet Yüce; “Modern bir tasarımla harmanlanan şehir otelimiz her daim hayatınızı kolaylaştıracaktır, ifadelerini kullandı. Turizm-Otelcilik sektöründeki deneyimiz ile geleceğe heyecanla bakan, detaylara odaklanan profesyonel ekibimizle Sakarya’da bizden çok söz edilecek” dedi.