Cihad ve Günce çiftini tebrik edenler arasında; Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri, Erenler Muhtarlar Derneği üyeleri, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce ile genç çiftin aileleri yakınları ve sevenleri vardı.
Genç çiftin nişan yüzüklerini Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu takarken, müstakbel gelin ve damadın arkadaşları ve yakınları doyasıya eğlendi.
Misafirlerini salonun giriş kapısında karşılayan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk oğlunun nişan törenine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu ifade ederek katılımcılara tek tek teşekkür etti. Öztürk, “Bu anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmayan ve nişanımıza katılan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Genç çiftimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.