İlimiz basın mensupları yaklaşan kış öncesinde son sıcaklarda düzenledikleri piknik ile yorucu geçen iş temposunun stresini attı. Poyrazlar Gölü’nde işletmeci Hakkı Tank’ın misafiri olarak mangal yapan basın mensupları doyasıya eğlendi.

Sakarya da yayın yapan yerel gazetelerin muhabir ve editörlerinden oluşan basın mensupları Poyrazlar Gölü’nde işletmeci Hakkı Tank’ın misafiri olarak mangal düzenlediler. Aralarında Fatma Onay Sak, Uğur Kaya, Ömer Faruk Özkaya, Ayşegül Kadıoğlu, Nurgül Kadıoğlu, Levent Candan, Erhan Tandoğan, Erdal Erebilir, Candan Tufan, Sibel Yıldız, Ekrem Ürdüç ve İlker Zeren’in bulunduğu basın mensupları pikniğe aileleri ile birlikte katıldı.

Piknikte kullanılan malzemeler için Adapazarı Sebzeciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan ile Hasan Saka büyük destek oldu. Tüm piknik malzemelerini temin eden Kabacan ve Saka bu tür organizasyonlarda her zaman destek olacaklarını söylediler.

Sabah erken saatlerde Poyrazlar’da gerçekleştirilen piknik için kent meydanından hareket eden grubu İşletmeci Hakkı Tank göl girişinde karşıladı. Düzenlenen piknikte konuşan ve pikniği organize eden İlker Zeren, gelen tüm basın mensuplarına teşekkür etti.