35 yıl önce Sivas 970 Levazım Karışık Mal Saymanlığında beraber vatani görevini yapan 18 asker arkadaşı ve komutanları, bu ramazan da İstanbul Ümraniye’de buluştu.

Her yıl Ramazan’ın ikinci Pazar günü ayrı bir ilde buluşan 1960-1961 -1962 ve 1963 doğumlu tertiplerden oluşan Sivas 970 karışık Levazım mal saymanlığında görev yapan Subay Astsubay, Asteğmen ve askerlerden oluşan asker arkadaşları her yıl düzenli olarak yaptıkları iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi.

Toplamda mevcudu 23 olan 970 Lv takımına bu yıl da ilk kez katılanlar oldu. Organizasyonu gerçekleştiren Ömer Sargın, “Amacımız 23 olan mevcudumuzun tamamına ulaşarak mutlu bir aile ortamında büyük iftarlarda buluşmak. Bundan sonraki yıllarda ailelerimizle katılmayı hedefliyoruz” dedi.

Danimarka’da çalışan Yüzbaşı’nın şoförü Erdoğan Güven, canlı telefon bağlantısı ile davete katılarak tüm arkadaşlarının Ramazan’ını tebrik etti.

Asker arkadaşları bu yıl İstanbul Ümraniye’de emekli Zabıta Amiri Hüseyin Güntürkün’ün evinde bir araya gelerek hasret giderdiler.