AK Parti Hendek Kadın Kolları ve KETEM işbirliği ile “Kanserden korunmanın yolları ve kanserde erken teşhisin önemi” konulu seminer düzenlendi.

Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen seminere konuşmacı olarak KETEM’den Dr. Deniz Yerlikaya katıldı. Kadınlarda sık görülen meme kanseri ve rahim kanseri konusunun işlendiği seminerde seminere katılan bayanlar soru sorma imkanı da buldular.

KETEM ve Hendek AK Parti Kadın Kolları iş birliği ile düzenlenen seminer sonunda Hendek’teki tüm bayanlara kadınlarda sıkça görülen kanser türlerinin taraması yapılmasına karar verildi. Haftada bir gün 25-35 kişilik gruplar halinde kadınlar KETEM’e götürüp ücretsiz kanser taraması yapılacak. Taramaya katılmak isteyenler ad, soyad ve telefonlarını yazdırdığı programda, taramalara katılmak isteyenler için ayrıca ilan da verilecek. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun konferans sonunda Dr. Deniz Yerlikaya ve ekibine çiçek hediye ederek katkılarından dolayı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ettiler.