Kışın gelmesi ile birlikte zaten açlıkla mücadele eden Suriye halkı bir yandan da soğuklarla mücadele etmek zorunda kalıyor. Gençlik Kolları, kış mevsiminin kendini iyice göstermesinden sonra bölgede yaşanan yakıt sıkıntısını gidermek için kampanya başlattı. Yapılan yardımlarla bölgeye İHH aracılığı ile kömür yardımı yapmaya hazırlanan Gençlik Kolları; Yardımları, Suriye’deki ihtiyaç sahiplerine gönderecek.
Konuyla ilgili konuşan AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos; “Gençlik Kolları olarak, kardeşlerimizin bu zor durumları karşısında hiçbir şey yapmadan durmak bizlere yakışmazdı. Biz yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Yetimler gülerse dünya güler. Bunu ilke edinerek, karlar altında bulunan Suriye’deki kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım edeceğiz. Şuan Suriye de yakıt problemi var. Bu sebepten dolayı bizlerde böyle bir kampanya başlattık” dedi.

Liksos, kampanyaya katılmak isteyenlerin AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’na 0506 940 7854 nolu telefondan ulaşabileceklerini de kaydetti.