Gülten-Metehan Gündüz, Elanur-Burak Sargın, Ayşegül-Gökhan Yazıcı ve Betül-Kürşat Ceylan çiftlerine misafir olan Başkan Alemdar, “Mutluluğunuzu Paylaşıyoruz” sloganıyla hazırlanan hediye paketlerini ailelere takdim etti.

Hayata merhaba diyen bebeklerin ilk hediyesini ailelere takdim eden Alemdar, anne ve babaları tebrik ederek, minik misafirlerin sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşaması temennisinde bulundu.

“Tüm zahmetlere değer”

Hediye paketlerinin Serdivan genelinde ikamet eden ve yeni bebek sahibi olan tüm ailelere elden ulaştırıldığını belirten Başkan Alemdar, anne ve baba olmanın verdiği mutluluğun çekilen tüm zahmetlere değdiğini belirterek; “Biz de bu vesileyle yeni bebek sahibi olan ailelerimizin mutluluğunu paylaşıyoruz. Kucağınıza aldığınız yavrularımızın tatlı tebessümü ile birlikte evinizdeki huzur ve mutluluk hiç eksilmesin. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir ömür nasip eylesin” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, yeni doğan bebeklere özel hazırlanan hediye paketleri için Başkan Alemdar’a teşekkür etti.