Kuruluşunun 5’inci yılını kutlayan Sakaryalıların gözde buluşma mekanı ADA alışveriş Merkezi; bu anlamlı gününü ziyaretçilerine dağıtacağı muhteşem hediyelerle kutluyor.

Beş farklı hediye dağıtılacak

Sakarya’nın Erenler İlçesi’nde bulunan Sakarya’nın ilk ve eğlenceli alışveriş merkezi ADA AVM; ziyaretçilerine verdiği Sadakat Kartı O KART ile misafirlerine verdiği çeşitli hediyeleri her yıl artıran ADA AVM; kuruluşunun beşinci yılında da muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. 22 Ekim 2012’de başlayan ve 10 Ocak 2013’te sona erecek olan kampanyada; O KART ile gün içinde toplamda 75 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine; “Ssangyong Korando Model jip, 2012 Model 4 zamanlı Parsun Motor ve kürekleri ile “Tekne, Kymco atv, Honda Cbr 250 Motosiklet” dağıtacak. Bu hediye festivaline katılmak isteyen ADA AVM ziyaretçilerinin 10 Ocak 2013 tarihine kadar, O KART’ıyla 75 TL ve üzeri katlarındaki alışveriş yaprak, çekilişe katılabilecek. Çekiliş ise; 17 Ocak 2013 tarihinde, saat 13.00’de Ada AVM giriş katında noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Ada AVM; 20 bine yakın “O Kart” dağıttı

ADA AVM; 2011 yılında başlattığı “O Kart” kampanyalarını artırarak sürdürüyor. 2011 yılında O Kart ile binlerce çeşitli hediyeler dağıtan ADA AVM; 2012 yılı içerisinde de sürprizlerle hediye ve indirim kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor. Sakaryalılar’ı farklı bir alışveriş ve yaşam kültürü ile buluşturan ADA Alışveriş Merkezi'nin; sadakat kartı "O Kart" oldukça ilgi görüyor. Şimdiye kadar 15 bin 100 yetişkine ve bin 420 çocuğa da Minikids olmak üzere toplanda 16 bin 500 kişiye O kart veren ADA AVM; O Kart ile tüm Sakaryalılar’ı ve çevre illerde yaşayanları avantajlı alışverişin keyfi ile sunuyor.