32 yıl evvel İstanbul Feriköy’de bir süre terzilik yapan Kemal Topçu, devamlı elbise diktiği arkadaşı sinema ve televizyon oyuncusu Erol Karlı ile 32 sonra Karasu’da tekrar karşılaştı.

Erol Karlı, “Uzun yıllar evvel çok değer verdiğim arkadaşım dostum Kemal bey İstanbul’da devamlı benim takım elbiselerimi dikerdi. Ben bir ara yurt dışına gittim ve geldiğimde Kemal beyin Sakarya’ya gittiğini öğrendim. Uzun süre aradım bulamadım. Yıllardır Karasu İlçesine tatile gelirim ama hiç karşılaşmadık. Bir gün terzilik işim vardı. Hocaoğlu iş merkezinde bulunan terziye gittim. Burada 32 yıl evvel ayrıldığım arkadaşım Kemal beyle karşılaştım. Çok duygulandık, birbirimize sarılıp bir süre hasret giderdik. Kendisi benim devamlı takım elbiselerimi dikerdi. Tekrar ölçülerimi alıp yine takım elbise dikiyor. Kendisiyle 32 sonra buluştuğum için çok mutluyum” dedi.

Uzun yıllardır Karasu İlçesinde terzilik yapan Kemal Topçu ise, “İstanbul’da çalıştığım sıralarda, Erol arkadaşımın takım elbiselerini ben dikerdim. Sonra ben Karasu’ya gelince birbirimizi kaybettik. Günün birinde tesadüfen pantolon tamiratı için bana gelince ve onu karşımda görünce şok oldum, çok sevindim” diye konuştu. /Mehmet KARAKAŞ