12 Haziran Pazartesi günü itibariyle kayıtların başlayacağını aktaran Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yaz kursu kayıtlarımıza önceki yıllarda olduğu gibi yoğun bir ilgi bekliyoruz. 6 hafta sürecek eğitimlerde ilk ders zili 3 Temmuz Pazartesi günü çalacak. Kurslarımız 11 Ağustos Cuma günü ise son bulacak” dedi.

6 haftalık eğitimler
SGM’de açılacak olan yaz kursuyla ilgili açıklamalarda bulunan Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezlerinde yoğun bir eğitim dönemini geride bıraktık. Çocuklarımızın eğitimine devam etmesi için kurslarımız yaz döneminde de devam edecek. 19 farklı branşımız bulunuyor. Verimli bir yaz dönemi geçireceğimize inanıyorum. İnşallah öğrencilerimiz 6 hafta boyunca hem eğlenecek hem de yeni şeyler öğrenmenin ayrıcalığını yaşayacak” diye konuştu.

19 farklı branşta
Yüce, “Yaz kurslarımızda İngilizce, Becerikli Eller Atölyesi, Mutfak, Fotoğraf Atölyesi, Ney, Tasarım, Drama, Resim, Keman, Bağlama, Akıl Oyunları, Gitar, Satranç, Bilgisayar Tasarım, Maket Yapımı Atölyesi, Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, Gezi Atölyesi, Ritim ve Karikatür gibi 19 farklı branşta zengin ders içeriklerimizle çocuklarımıza eğitim sunmaya devam edeceğiz. Başvurularınızı www.sakarya.bel.tr veya Sosyal Gelişim Merkezi’nden bizzat yapabilirsiniz. Kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, 444 40 54 (dahili 3787) numarasını arayabilirler” dedi.