Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, mahallelerde bir taraftan asfalt, yol açma ve kaldırım çalışmaları devam ederken bir taraftan da 10 mahallede basketbol ve futbol sahası yapılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Futbol sahası yapımında 3 mahallede çalışmaların bittiğini kaydeden Başkan Dişli, “Küçükhataplı, Karadavutlu, Aşırlar, Işıklar ve Göktepe mahallemizde futbol sahası, Karaman,Korucuk, Tekeler, Turnadere ve Merkez Mahalle’de basketbol sahası çalışmalarımız sürüyor.Çalışmalarımız 1 ay içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak” dedi.

“Spor gençler için önemli”

Sporun gençler için önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Dişli, “Geleceğe hazırlanan bir toplumun sporu göz ardı etmesi mümkün değil. Kültürel ve sosyal anlamda kendilerini geliştiren gençlerin spor gibi her alanda tam donanımlı olmalarını istiyoruz. Sporun gençlerimize çok önemli katkı sağladığına inanıyorum. Spor, kardeşlik duygusunu pekiştirirken kötü alışkanlıklardan uzak durmak için de bir fırsattır. Bu nedenle başlattığımız spor sahaları çalışmalarımızı belirli plan ve program çerçevesinde sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.