AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak ziyarette, engelsiz kafe projesi ile down sendromlu ve zihinsel engelli vatandaşların hayata kazandırılmasının önemine değindi. Ak, Türkiye Beyazay Derneğine, Sakarya Şubesi Başkanı ve Beyazay Derneği Genel Merkez Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ferruh Kaledibi’ne, projeyi destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı  Zeki Toçoğlu'na, teşekkür ettiklerini söyledi.
 
Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve İlçe yöneticileri engelsiz kafe çalışanlarına hediyeler vererek sohbet etti. Başkan Ak ayrıca; Engelsiz Kafenin çalışmaları ve projeleri ile ilgili Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ferruh Kaledibi'nden bilgi aldı. 
 
Kaledibi, “Engelli kardeşlerimize sahip çıkmalıyız. Onları küçümsemeden, onların önünü açmalıyız, yol göstermeliyiz. Ön yargılarımızı kaldırmalıyız. Engelli kardeşlerimiz, yapamazlar denilen birçok  şeyi başardı. Buna toplum olarak hepimiz şahit oluyoruz. Bu kafede çocuklarımız çalışıyor maaşlarını alıyorlar ve aile bütçelerine katkı sağlıyorlar Evlerine ve işlerine kendileri gidiyor. Farklı illerden gelen ve projenin başarısını görmek isteyenler oluyor. Burada normal bir kafe gibi hizmet alabiliyorsunuz, tek farkı servis yapan ve sipariş alanların engelli çocuklarımız olması” diye konuştu.