Temsilcimiz Sakaryaspor, ikinci yarının ilk maçı olan Keçiörengücü müsabakası sonrası kaybettiği zirveyi dün sahasında Hacettepe’yi 1-0 yenerek geri almayı başardı. Ligin 20’nci hafta mücadelesinde kendi sahasında Hacettepe ile karşılaşan yeşil-siyahlı temsilcimiz, rakiplerinin yaşadığı puan kayıplarını iyi değerlendirdi. Bu kritik Hacettepe müsabakasından 3 puanı tek golle almayı başaran yeşil-siyahlılar, 2 haftalık aranın ardından yeniden zirve koltuğuna oturdu. Tahtını geri alan yeşil-siyahlılar, en yakın rakibine de 2 puan fark atmış oldu.

Müsabakada baştan sona zorlanan yeşil-siyahlılar, gol pozisyonu yakalamakta zorluk çekti. Soyunma odasına avantajla gitmek isteyen yeşil-siyahlılar, 45’nci dakikada Berk İsmail’in şutu ile golü buldu ve ilk yarıyı önde tamamladı. Müsabakanın ikinci yarısında tamamen skoru koruma içgüdüsü ile oynayan yeşil-siyahlılar, yakalanan bir çok kontra atakta fizik kondisyonun kurbanı oldu. Kalesinde de etkili bir pozisyon vermeyen ekibimiz, zor da olsa istediğini almayı başardı. Bu galibiyetle liderlik koltuğunu yeniden ele geçiren yeşil-siyahlılarda moraller tavan yaptı.

Stat: Sakarya Atatürk
Hakemler: Çağdaş Altay, Mehmet Kağan, Mehmet Emin
Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Canberk, Hakkı Can, Berkaycan, Alper Tursun, Oğuz Kocabal, Serkan Odabaşoğlu (Dk.79 Savaş Tağa), Ferhat Yazgan, Zahit Fındık (Dk.90 Furkan Karabaş), Berk İsmail, İlyas Çakmak (Dk.62 Hacı Ömer)
Teknik Direktör: İsmail Ertekin
Hacettepe: Burak Çapkınoğlu, Berat Aydoğdu, Arda Kızıldağ, Rahmi Can, Mehmet Tuğrul, Serdarcan, Furkan Ünsal (Dk.26 Mustafa Hüseyin), Hüseyin Eren, Yağız Suat, Çayan (Dk.81 Furkan Temir), Metehan (Dk.60 Ali Eren)
Teknik Direktör: Veyis Kanber

Sarı Kartlar: Furkan Ünsal, Mehmet Tuğrul, Mustafa Seyhan, Furkan Temir (Hacettepe), Berkay Can (Sakaryaspor)

Goller: Dk.45 Berk İsmail (Sakaryaspor)