Başkan Toçoğlu, yaptığı konuşmada, “Kişisel olarak görüşüm şampiyonluk dışında hiçbir sonuç başarı kabul edilmez. Bu iş son maçlara kalmamalıydı ama son maçta da ne yazık ki beklenen olmadı. Sakaryaspor konusunda yorum yaparken eskiyi unutmamak gerekir. Geçen sene Sakaryaspor’un hangi amatör kümede oynayacağını konuşuyorduk” dedi.

YÖNETİM BAŞARISIZ DEĞİL

Toçoğlu, “Bana göre yönetim başarısız bir sezon geçirmedi. Selahattin Aydın yönetimini başarısız bulmuyorum. Biz sezon başında bir firma ile anlaşmıştık. Bize 2-3 milyon TL’lik bir sponsorluk desteği verecekti. Biz de 5 milyon TL gibi bir rakamı kredi çekecektik ve sezona böyle girecektik. Ancak transferin son gününe kadar bu firma bizi oyaladı ve geri çekildi. Bizdeki belirsizlik çok fazlaydı. Doğal olarak asıl görüştüğümüz futbolcular başka kulüplerle anlaştı. Sonra Orhan Bey devreye girdi ve son gün transferi açarak futbolcu transferi yaptık. Bunlardan kimsenin haberi yok.

PARA MUHABBETİNİ KABUL EDEMEM

Bu takımda para muhabbetinin yapılmasını kabul edemem. Herkes aslan gibi oynayacak. Öyle kampta, otelde gazetecileri arayarak para muhabbeti yapmayacaklar. Ben futbolculara açık çek verdim, ‘2. Lige çıkın primi siz yazın’ dedim. 50 bin TL yazsalar bir şekilde ödeyeceğim. Gazetelerde çıkan haberlerin hepsi spekülatif haber.

AHLAKSIZLIK YAPILDI!

Bir futbolcu maçtan önce neden para ister? Kimse bunu tartışmıyor. Maç öncesi para isteyen futbolcunun maçtan umudu yoktur. Otel odasında gazeteci arıyorlar. Bu ahlaksızlıktır.

SELAHATTİN AYDIN’A GÜVENİYORUM

Selahattin Aydın başkan olmak istemiyor. Bana bırakayım diyor. Ben kendisini zorluyorum başkan ol diye. Ben Selahattin Aydın’a güveniyorum. 5 milyon TL para veriyoruz. Bu parayı düzgün şekilde kullanıyor. Benim için önemli olan bu. Ben buradan çağrıda bulunuyorum. Sakaryaspor’un borcu yok. Kendine güvenen varsa buyursun gelsin. Cebinde para olan varsa gelsin kulübü yönetsin. Yüzde 50 destekte bulunacağım. Sakaryaspor babamın malı değil, gönlümün malı. Memurluk yapmak istiyorlarsa ben çok memur bulurum. 1 sene önce, ‘Selahattin Aydın’ gelsin diyenler şimdi ‘Gitsin’ diyor. Selahattin Aydın gidince kim gelecek?

TESİS BASAN ÇAPULCUDUR!

Başkan Aydın tesisleri basanlara ‘Çapulcu’ diyor, tüm tribün üzerine alınıyor. Siz niye üzerinize alınıyorsunuz? Tesis basmak çapulculuk değil mi? Rakip takımın otelini basmak çapulculuk değil mi? Bu isimleri aralarından çıkarmak yerine onlara sahip çıkıyorlar. Böyle olmaz. Ben Selahattin Aydın’a düzgün bir yönetici olduğu için sahip çıkıyorum. Ben tribüne göre yönetim kurmam. Sakaryaspor’u sahipsiz bırakmayacağım” diye konuştu.