Sakaryaspor’un golsüz berabere kaldığı Uşakspor maçı sonrası Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin’in , bir basın mensubunun oyuncu değişikleri ile ilgili sorusuna. Ertekin‘in “Kulübede Messi mi var” cevabını eleştiren Oktay Sarı , “İsmail Hoca’nın bu açıklamaları gereksiz, bu tip açıklanmalara gerek yok,ben hoca böyle konuştukça,sanki elindeki kadronun gelecek haftalarda olası olumsuz maç sonuçlarına karşı  şimdiden bir yer yapma gibi algılıyorum. Yapma Hocam,bu şehir seni sevdi,bağrına bastı,bu tip konuşmalar hoş olmuyor” dedi.
Sarı Sakaryaspor yönetiminin ara transfer döneminde  net ifadeler kuramadığını söyleyerek, “Başarılı işler yapan yönetimi nasıl alkışlıyorsak, hatalarını da eleştireceğiz. Sakaryaspor yönetimi ara transfer döneminde transferi açma konusunda bir beklentiye soktu. Bunun çeşitli sebepleri olabilir,ama keşke devre arası , “Bu transferi açamayız,bu kadro ile yolumuza devam edeceğiz,şeklinde net ifadeler kullansalardı” dedi.

Yönetim İletişimi doğru yönetemiyor..
Gazeteci Raif Ugan Sakaryaspor yönetiminin iletişim anlamında eksikleri olduğunu ifade ederek ,’’ Sakaryaspor’a destek olun diyorlar. Bunun arkasından,şu soru gelir akıla, ‘’ Nasıl destek olalım,ne yapalım’’ Yönetim bu anlamda projeleri şehir ile paylaşıp destek aramalı.Ama bir proje geliştirselerde,onun arkasını getiremiyorlar,bu projeleri taraftara anlatıp kaynak yaratamıyorlar. Örneğin SMS Hattı,bu hat böylemi kullanılır. Her hafta bir soru sorarsın,interaktif olup şehri işin içine çekersin. Ama Sakaryaspor yönetimi iletişimi doğru yönetemiyor” dedi.