Toplantıya Sakarya GHSİM Şube Müdürü Murat Acar, Bisiklet İl Temsilcisi Serkan Cerrahoğlu,  İl Emniyet Müdürlüğünden Hakan İzmir, İl Jandarma Komutanlığından Umut Aşık,  İl  Sağlık Müdürlüğünden Sedat Erciyes, Sakarya Büyükşehir Belediyesinden Abdüsselam Çalkan, Hendek Belediyesinden Ali Yıldırtan, Sapanca Belediyesinden Özcan Yavuz,  Sakarya GHSİM Bisiklet antrenörleri Tuncer Salihoğlu ve Saniye Sezer, Bisikletliler Derneğinden İlhan Şengel, Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneğinden Şefik Akar, Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünden Oğuz Gökhan Aslan katıldı.

 
Toplantıya katılan yetkililer, birlikte koordine içerisinde çalışıp, Türkiye Yol Şampiyonasına en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için gereken hassasiyeti göstereceklerini belirttiler.
 
Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan “Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları” 29 Haziran 2017– 1 Temmuz 2017 tarihleri arasında (yol hariç) Sakarya’da yapılacak. Kulüpler 2017 sezonunda Büyük Erkekler kategorisinde en fazla 10 sporcu ile yarışa katılabilirler.


 
Yarışlarda  Büyük Erkekler (1988 ve önce doğanlar), Master Erkekler +35 (1977-1982 Doğumlular) , Master Erkekler +40 (1977 ve önce doğanlar), Master Erkekler +50 (1967 ve önce doğanlar) pedal çevirecekler. 29 Haziran 2017 Perşembe günkü yarışlar Kalaycı –Sapanca İl Ormanı parkurunda büyükler ve masterler kategorisinde yapılacak. 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü ise Hendek 2. Organize sanayi bölgesinde masterler ve büyük erkekler kategorisinde son tur yarışları yapılacak.