Başkan Adayı Yılmaz Kuzey, ilk kez basın karşısına geçti. Hem yönetimini tanıtan Kuzey hem de hedeflerinden bahsetti. Hedeflerinin kesinlikle lig şampiyonluğu olduğunu belirten Kuzey, “Sakaryaspor’u bu sene şampiyon yapmak için yola çıktık. Ben ve ekibim Sakaryaspor sevdalısıyız. Takımın bu durumda olmasını istemiyorum. Bu zamana kadar hep aynı isimler ortaya çıktı. Bu denenmiş isimleri bırakın artık. Bir de bize şans verin. 6 aylık bir fırsat istiyoruz. Sakaryaspor’u şampiyon yapacağız. 30 adam toplamaktansa 15-20 iyi isimle bu işi götürürüz. Eğer ortaya çıkacak başka isimler varsa buyursun gelsin. Kongreye 3 gün kalmış hala çıkacak mı, çıkmayacak mı konuşmaları yapılıyor. Artık geç kaldılar. Başkalarının 30 adamını ben 20 adamıma değişmem” dedi.
Geçmiş dönemde takımı yöneten isimlere de göndermede bulunan Kuzey, “Sakaryaspor bugüne kadar kötü yönetildi. Ya başındaki isimler toptan anlamıyor ya da futbolcu transferini beceremiyorlar. Biz Sakaryaspor’u başarılı bir sezonun ardından şampiyon yapacağız” diye konuştu.
 
Geri çekilmeyeceğiz
Kuzey, “Ne olursa olsun geri çekilmeyeceğiz. 21 Mayıs’ta kongredeyiz. Alacağımız oyuncularla ve teknik heyetle Sakaryaspor’u başka bir yere taşıyacağız. Şuandan itibaren adaylığını koyacak isimler Sakaryaspor’a fazla katkı veremez. Geç kaldılar çünkü. Bizler Zeki Başkan’ın kapısında yatmayacağız. Zeki Başkan’a kaleye geç, savunmada dur, orta sahada kal demeyeceğiz. Zeki Başkan gelip sadece gol atacak. Ekibimize de paramıza da gücümüze de güveniyoruz.”
 
Birleşme olmayacak
“Bana birleşme için bazı teklifler geliyor ama ben yönetimimden vazgeçmem. Bu yönetimdeki herkesi tek tek tanıyorum. Ben onlardan kimseyi tanımıyorum. Dolayısıyla bir birleşme söz konusu olamaz.”