Sakaryaspor'un 21 Mayıs'ta gerçekleştireceği olağan genel kurula 1 gün kala mevcut adaylardan Yılmaz Kuzey'den son olarak ortaya çıkan İsmail Gürses-Halit Evin oluşumuna hodri meydan geldi. Kuzey yaptığı yazılı açıklamada, 
"Değerli Sakaryasporlular, ne yazık ki görüyoruz ki; Sakaryaspor’da aynı alışkanlıklar  devam ediyor. Son 3 gün ortaya çıkan adaylar, son dakika kongre salonunda ortaya çıkabilecek tüm bürokrasinin yazılı olduğu listeleri aklımıza getiriyor. İşte Sakaryaspor’un plansız, programsız  bu gibi hareketler ile ortaya düştüğü durum ortadır. Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğini aldığı imajı ile ortaya çıkan eski başkanımız İsmail Gürses’ten bu konuda kamuoyunu aydınlatması için yazılı açıklama bekliyoruz.
Yine eski başkanlarımızdan sayın  İsmail Gürses ve ekibinden iki kişiyi canlı yayında Sakaryaspor’un sorunlarını, çözümleri ve projeleri tartışmak için canlı yayına davet ediyoruz. Şayet eski başkanlarımızdan Halit EVİN’de  bu listede ise; camianın büyüğü olması nedeni ile ilgili programda deneyimlerinden yaralanmak için onunda katılmasını bekliyoruz.
Ben ve ekibim kongre günü dimdik olarak; kongre salonunda yerimizi alacağız. Gerçek Sakaryaspor sevdalılarını, güzel günler için kongremize bekliyoruz. İnananlar Asla kaybetmezler…" kelimelerine yer verildi.