Antrenman uçuşları ile başlayan yarışma Pazar günü yapılan uçuşlar ile sona erdi.

280 metre yükseklikteki yamaçtan en iyi puanla hedef noktasına inmeye çalışan paraşütçüler; Sakarya Semalarında süzülerek, renkli görüntüler oluşturdu.

Serdivan’daki yarışlarda Tarık Can, Serdar İlker, Selma İlter, İbrahim Dinçer, Serap Metintürk, Erol Aslantaş, Adil Gür, Ahmet Şimşek, Rasim Kuşçu, Ayşenur Katırcı, Nurhan Güngör, Çağrı Çelik ve Kerem Dinçer başarı aradı.

Uçuşların ardından Genel Klasman, Kulüpler ve Bayanlar  kategorisinde başarılı olan sporculara ödüllerini Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Acar takdim etti.

Hava Sporları Federasyonu Türkiye Şampiyonası 2.Etap Serdivan Hedef Yarışmasında Kulüpler kategorisinde Gökyüzü Spor Kulübü 1.  , Adana Y.P. 2.,  Bursa Nilüfer  takımı 3., Kadınlarda Ayşenur Katırcı 1. , Selma İlter 2. , Serap Metintürk 3. oldu. Genel Klasmanda Kerem Dinçer 1. Olurken, babası İbrahim Dinçer 2.,   Ahmet Şimşek 3. Oldu.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Temsilcisi Serdar İlker, Serdivan Kırantepe’deki yamaç Paraşütü parkuru, Türkiye’de 1 numara. Hedef Yarışmalarını sorunsuz bir şekilde tamamladık. Yarışlar boyunda bizlere destek olan başta Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , Spor Şube Müdürü Murat Acar ve İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Kayseri ve Serdivan etabını tamamlayan Yamaç Paraşütçüler, bayramdan sonra Bursa etabında başarı arayacaklar. Bursa’daki yarışların ardından milli takıma seçilecek sporcular belirlenecek.