Daha önce Sakaryaspor kulübü tarafından yapılan açıklamada, 20 bin biletin satışa çıkacağı, bunlardan 5 bininin Sakarya 1965 Taraftar Derneğine ayrıldığı belirtilmişti. Ancak cumartesi günü bilet almak için stada giden yüzlerce taraftar, biletlerin bir anda bittiğinin açıklanması üzerine büyük şaşkınlık yaşadı.

Bilet alabilmek için saatlerce bekleyen taraftarlar, yapılan anonsla biletlerin bittiğinin duyurulmasına bir anlam veremediklerini belirttiler.

Gün boyunca Pasolig sisteminin yavaşlığından kaynaklanan sorunlar yaşandığını dile getiren taraftarlar, “TC Kimlik numarası ile bir kişile en fazla 5 bilet satılıyor. Biletler nasıl tükendi anlamadık. Sabahın ilk saatlerinden satışa çıkan biletlerde bazı kişilere yasal olmamasına rağmen 50-100 bilet verildiği iddia ediliyor” diye konuştular.

Bazı taraftarlar ise Sakaryasporlu bir yöneticinin iftar saatinde gişelere gelerek bir miktar bileti poşetleyerek ayrıldığı ve sonrasında biletlerin tükendiğine dair anons yapıldığını söyledi.

Tüm yaşanan gelişmelerin ardından Sakaryaspor yönetimi bugün bir açıklama yayınladı. Biletlerin tamamının tükendiği belirtilen bu açıklamada, "Sosyal medyada yer alan biletler bitmedi haberlerine itibar etmeyiniz. Biletlerin tamamı Cumartesi gecesi tükenmiştir. İlginize teşekkür ederiz. Taraftarlar stadyuma üzerinde TC Kimlik Numaraları yazan bilet ile girecek ve bilet ile kimlikte uyuşmazlık olduğunda stadyuma hiç bir şekilde alınmayacaktır. Bu sebeple karaborsa bilet satışı mümkün değildir" denildi.  www.akyazihaber.com