2013 Avrupa Şampiyonasını hedefleyen Taekwondocular, ortak çalışmalarının Sakarya ayağını Lütfü Yaman Spor Salonunda gerçekleştirdi.

Sakarya Taekwondo, Sakarya Atılgan, Sakarya Taekwondo Spor Kulübü, Sportif Spor Kulübü, Arifiye Halk Eğitim, Arifiye Atılgan Taekwondo Kulüpleri, Derince Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ile ortak çalışma yaptı.

95 sporcu ter döktü

Kulüplerin ortak çalışması hafta sonu Lütfü Yaman antrenman salonunda yapıldı. Toplamda 95 sporcunun ter döktüğü ortak çalışmada bazı veliler de sporcuların heyecanlarına ortak oldu. Sakarya Bölge Antrenörü Davut Cengiz, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Kadir Soysal, Derince Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Şevki Kavrak çalışma boyunca genç sporcularla yakından ilgilendiler.

Çalışmalar devam ediyor

28 Kasım-2 Aralık Kulüpler arası Türkiye Şampiyonası/ Bursa ve 2013 Avrupa Şampiyonasında başarılı sonuçlar alabilmek için kolları sıvayan Taekwondocular çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ankara Elmadağ’da bir araya gelecek olan, Yalçın Taekwondo, Ankara Ego, Kanka Taekwondo, Derince Gençlik ve Spor Kulübü, Sakarya Atılgan, Sakarya Büyükşehir Taekwondo kulüpleri 18 Kasım Pazar günü Elmadağ’da ortak çalışma yapacak.