Arifiye'de kulüp kortlarında yapılan törene, Sanayi Bilim ve Teknoloji eski Bakan yardımcısı Hasan Ali Çelik, Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Mehmet  Yılmaz, Arifiye AK Parti İlçe Başkanı Ali Başar, Tenis İl Temsilcisi Erhan Baylan ile çok sayıda tenis sever katıldı.
Sakarya Tenis Kulübü 2. Başkanı Yusuf Gökdemir yaptığı konuşmada, Sakarya Tenis kulübünde her yıl TFF ile birlikte 8-10 turnuva yaptıklarını, kış döneminde de kapalı kontlarda çift erkekler kış ligi düzenlediklerini bilertti. Gökdemir, Cumhuriyet kupası tenis turnuvasında 21-29 Ekim tarihlerinde 7 kategoride toplam 110 sporcu ile 105 maç yapılarak tamamlandığını kaydetti. 


Gökdemir, turnuvanın amacının Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yılında Cumhuriyeti kuran şehit ve gazilere minnet borcunu ödemek, toplumda tenis sporunu yaygınlaştırmak ve sevdirmek olduğunu söyledi.
Sakarya Tenis Kulübünce düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasında dereceye girenler ise şöyle;
Yeni başlayan erkeklerde Berat Çömlekçioğlu birici, Oğuz Kolip ikinci, 
yeni başlayan kadınlarda Nurten Kadıduman birinci, Pınar Eroğlu ikinci,
Master de E. Korhan Aksakal birinci, Bülent Kaya ikinci
Tek kadınlarda Zeynir Ekin Barut birinci, Zehra Amasyalı ikinci, 35+'da İrfan Amasyalı birinci, Ferit Burak Ayder ikinci,
55+'da Selim Elmalı birinci, Bülent Koşar ikinci,
Çift erkeklerde Meriç Akkaya- Atilla Başyazıcı birinci, Yusuf Gökdemir- Halit Sarı ikinci oldu.