Ormanpark’ta gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Bilgehan Doğru ve Recep Hacıeyüpoğlu ile ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey de katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, “Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Hükümetimizin destekleriyle bugüne kadar önemli STK çalışmaları gerçekleştirildi. Artık Türkiye’nin şefkat eli tüm dünya mazlumlarına uzanıyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu istikrarın devam etmesine katkı sağlarız” dedi.

 

“Bir ve beraberiz”

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Hamdolsun amatör camiamızla büyük bir birliktelik yakaladık ve bu birliktelikle önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Tüm branşlarda önemli yatırımlar yapıldı. Takımlarımız ve sporcularımız önemli başarılar elde ediyor. İnşallah bu birlikteliği muhafaza ederek yatırımların devamını sağlayacağız” diye konuştu.

 

“Tüm branşlara destek”

Amatör sporun şehir için taşıdığı önemin farkında olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Biz spor camiamızla birlikte yürüyoruz. Amatör kulüplerimizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Her zaman altyapıya büyük önem verdik. Amatör sporun destekçisiyiz dedik. Göreve başladığımızda Sakarya’da sentetik saha yoktu. Hamdolsun şehrimize 6 yeni sentetik saha kazandırdık. Tüm ilçelerimizde açtığımız Yaz Spor Okulları’nda binlerce öğrencimize eğitimler veriyoruz” dedi.

 

“Altyapı tesisleri açılıyor”

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri’nin de kısa süre içerisinde açılışının gerçekleştirileceğini belirten Toçoğlu, “Artık dünya şampiyonları yetiştiren bir Sakarya var. Basketbol takımımız birinci lige çıkma mücadelesi veriyoruz. Sakaryasporumuzun yanındayız. Yeni dönemde Sakaryaspor’umuza altyapı tesisi kazandıracağız dedik. Ve hamdolsun içerisinde konaklama ve tribün binası ile iki sentetik sahanın bulunduğu modern bir tesis inşa ettik. İnşallah çevre düzenleme çalışmalarının ardından açılışını gerçekleştireceğiz. Akyazı Spor Tesisleri için de çalışmalarımız tamamlandı. İnşallah 22 Mayıs Cuma günü bu projemizin de ihalesini gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

“Desteğimiz sürecek”

Toçoğlu, “Biz spor yatırımlarımızı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştiriyoruz.  Sakarya bir spor şehri ve bu potansiyeli en doğru şekilde harekete geçireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah bu hizmetlerin devamı için bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz. İnşallah sporun tüm branşlarına yatırımlarımız artarak devam edecek. Sakarya’yı amatör sporun başkenti yapma hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.