29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilimizde çeşitli branşlarda Cumhuriyet Kupası turnuvaları düzenlendi.

Cumhuriyetimizin 90. Yılını kutladığımız bugünlerde, Sakarya halkının bayram sevinci spor şenliğine dönüştü. Karateden satranca, masa tenisinden yüzmeye çeşitli spor dallarında sporcular, Cumhuriyet Kupası heyecanına dahil oldu. Çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvalarda Sakaryalılar, tribünlerde yer alarak sporcuları yalnız bırakmadı.

Cumhuriyet Kupası Karate turnuvası Atatürk Spor Salonunda, masa tenisi turnuvası Atatürk Spor Salonu Masa Tenisi Bireysel Spor Salonunda, satranç turnuvası Lütfü Yaman Spor Salonunda ve yüzme yarışları da Sakarya Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.

Karateciler Atatürk spor salonunda

Turnuvaya Adapazarı, Serdivan, Hendek, Akyazı, Geyve, Ferizli ve Söğütlü’den sporcular katıldı. Başarılı olan sporculara madalyalarını Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ile Personel Şefi Özcan Çelikten,  İl Müdürlüğü Karate antrenörü Uğur Kobaş ve Karate İl Temsilcisi Aykut Duman verdi.

Yüzme yarışları nefes kesti

Turkcell’in destek verdiği yüzme günleri ve Cumhuriyet Bayramı yüzme yarışları yaklaşık 200 sporcunun mücadelesine sahne oldu.  Sporcuların madalya ile ödüllendirildiği yarışları Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Adapazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sabahattin Güzel, Personel Şefi Özcan Çelikten ve Sakarya Yüzme İl Temsilcisi Haluk Önem ilgiyle izledi.