18-20 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılan 4. Avrupa Kulüpler Teakwando Şampiyonasında 3. Olan, ayrıca 9 İl’den 790 sporcunun kıyasıya yarıştığı, 38 kulüp ve 73 hakemin görev aldığı Gençlik Haftası İller arası Tekvando Turnuvasında 1.olarak Akyazı’nın gururu haline gelen Kübra Sağlam’ı Başkan Akcan yakından takip etti.
 
Sakarya Akyazı Gençlik ve Spor Kulübünün başarılı sporcusu Kübra Sağlam ile görüşmek isteyen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Anadolu Lisesi Müdürü Fahri Küt ile kendisini ziyarete gelen Kübra Sağlam’a başarılarının devamını dileyerek çeyrek altın takarak ödüllendirdi.
 
Başarılı sporcu Kübra Sağlam’ı ve Anadolu Lisesi Müdürü Fahri Küt’ü makamında karşılayan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Demiröz ve Sporcu Kübra ile karşılıklı sohbet etti. Başkan Akcan konuşmasında, “Kübra Sağlam’ın bu başarıları elde etmesinde ona büyük destek veren sevgili ailesine de yürekten teşekkür ediyorum. Kübra kızımıza da bundan sonraki yarışmalarda üstün başarılar diliyorum. Kızımız bizim ilçemizin gururu haline geldi. Akyazı Belediyesi olarak spora ve sporcuya hep destek verdik bundan sonra da aynı desteğimiz sürecek. Kübra’nın da her zaman yanındayız o bizim sporcumuz ve evladımız” dedi.