Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar’ın da yer aldığı incelemede projede atılacak adımlar ele alındı.
 
Yeni Spor Kompleksi
Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’den Hacımercan Spor Kompleksi ile ilgili atılacak adımları da dinleyen Toçoğlu, daha sonra konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Toçoğlu, “Sapancalı kardeşlerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz. Hacımercan Spor Kompleksi’nin proje alanında zemin düzenleme çalışmalarımız sonlanmak üzere. Bu çalışma tamamlandıktan sonra yeni spor yatırımının projesini netleştireceğiz. Ardından da ihaleyle ilgili hazırlıklarımız başlayacak” diye konuştu.
 
“Sapanca’ya değer katacak”
Başkan Toçoğlu, “Hacımercan’a yaptığımız son ziyarette mahalle sakinlerine yeni bir spor kompleksi müjdesi vermiştik. İlçe belediyemizle görüşmelerimizi tamamlayıp, derhal yer tespitini sonlandırmıştık. Proje şuanda ekibimizin masasında. Gerekli işlemler yapılıyor. Zeminle ilgili gerekli sağlıklaştırmaların yapılması konusu öne çıktı. Bu konuda adımlar atılmakta. Diğer tüm ilçelerimizi olduğu gibi güzel Sapancamızı da çok önemsiyoruz. Bölgeye değer katacak yeni projelerimizi de bir bir hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.