Tamamlanan kongre ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan kulübün eski başkanlarından Recep Hacıeyüpoğlu, herkesin belirlenen yeni yönetime destek olması gerektiğine vurgu yaptı.

“Sakaryaspor’un geldiği nokta ıskalanmamalı”

Hacıeyüpoğlu şu ifadelere yer verdi; “Sakaryaspor Kongresinin 2 ayağı bugün gerçekleştirildi. Ben de genel kurulda yerimi aldım. Kongrede üyelerimize de ifade ettim; Selahattin Aydın Sakaryaspor’un başında 5 yıl görevini sürdürmelidir. Sayın Aydın’la bundan önceki 2 yılda kulübün mali disiplin ve kurumsallaşması yönünde önemli mesafeler alındı.”

Hacıeyüpoğlu’ndan Aydın’a destek

“Selahattin Başkan’la Sakaryaspor’un son 2 yılı ıskalanmamalı! Nerelerden bugünlere gelindiği unutulmamalı! ‘Sakaryaspor’u en çok ben severim’ diyenlerin kayıtsızlıklarına inat; Selahattin Aydın ve yönetimi görevinin başındadır. Şimdi Sakaryaspor’un bu şehrin markası olduğuna inanan herkesin görevi bellidir; kulübümüze daha fazla sahip çıkmak. Sayın Aydın’ın başkanlığında, yeni yönetim ve kaliteli bir ekiple 2. Lig yolu açık olacaktır. Sayın Başkanımız Selahattin Aydın ve yönetimine yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Allah muvaffak eylesin.”