Sakaryaspor ve Dükkan54 resmi hesaplarından yapılan açıklamada, Sakaryaspor taraftarlarının uzun zamandır istediği uzun kollu siyah forma için bir yarışma başlatıldığı ve yarışmaya yollanan formaların arasından seçilecek bir eserin, basılarak satışa sunulacağı belirtildi.
Açıklamada, “Hasretini çektiğimiz siyah formanın mimarı olmak ister misin? 01.09.2020 tarihine kadar tasarladığın uzun kollu ve siyah Sakaryaspor formasını 'proje dosyası' ve pdf formatında dükkan54 sosyal medya hesaplarına gönder büyük ödülün sahibi ol!
Katılım şartları:
-Katılımcı 01.09.2020 23.59 tarihine kadar eserini proje dosyası ve pdf renderı olarak dükkan54 hesaplarına göndermelidir.
-Katılımcılar basılacak olan ürün satışlarındaki tüm hakların dükkan54'te olacağına dair olan sözleşmeyi okuyup imzalamalıdır.
-Birinci seçilecek ve basılacak ürüne dükkan54 kurumsal logosundan başka bir firma logosu basılmamalı ürünün sol kısmında arma sağ kısmında ise dükkan54 kurumsal logosu olmalıdır.
-dükkan54 eserde her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.
-Eser, daha önce gazete, dergi, sosyal medya ve türevi yayın organlarında yayınlanmamış olmalıdır.
-Eser, herhangi bir spor markasının kataloğundan alınıp düzenlenmemiş olmalı ve özgün olmalıdır.
Ödüller:
-Birinci seçilene 1 adet siyah forma, 1 üründe geçerli olmak üzere dükkan54 %50 indirim çeki ve Sakaryaspor 2020/2021 sezonu kombinesi verilecektir.
-'Özgün eser' gönderen her katılımcıya 1 üründe geçerli olmak üzere dükkan54 %10 indirim çeki verilecektir” denildi.