Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün daveti üzerine Başkanlık makamında kendisini ziyaret etti.

Göreve geldiklerinde Sakarya’da ki tüm belediyeleri ziyaret ederek destek istediklerini belirten Aydın, bize verdiği sözü ilk yerine getiren Başkanımız Cavit Öztürk oldu” dedi. Aydın, “Cavit Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Adapazarı’nda hemen hemen bütün belediyeleri dolaşmıştık. Bize ilk dönen Belediye Başkanımız sağ olsun bizleri de hiç yormadı. Diğer Belediye Başkanlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. Sakaryaspor, Sakarya’nın markası. Bu bir tek Cavit Başkanımızın görevi değil. Diğer Belediye Başkanlarımızdan da biran önce taahhütlerin yerine getirmelerin bekliyor ve Cavit Başkanımıza siyasi hayatında da başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

BİZ TAM SAKARYALIYIZ

Sakaryaspora her yıl sahip çıkarak üzerine düşen görevi yerine getirdiğini belirten Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise söz vermiştik bugün yerine getirdik ve helalleşmiş olduk dedi.

Sakaryaspor bizim ve biz tam Sakaryalıyız. Sayın Başkanımız yönetime geldiğinde bizleri ziyaret ederek bizden her yıl olduğu gibi bu sene de bir katkı sözü aldılar. Ben 50 bin liralık kombine bileti almıştık. Bugün taahhüdümüzü yerine getirmiş olduk. Sakaryasporun şuanki durumu bizi gerçekten derinden yaralıyor ve üzüyor. Sakaryaspor tarihinde ilk defa bu kadar kötü durumda. Bu hale getirenler düşünsünler” diye konuştu.